• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Häst

  Då har jag landat efter en dag så gott som full med hästar. Började med en för mig ny, "S". Imorgon gör vi en repris på dagens uppgift.
   
  Därefter red jag Aleccis. hon skulle gå saaaakta. Trava så sakta det bara gick, lagom var det när hon knappt kunde trava utan att försöka bryta av till skritt ibland. Samma i galopp; sakta, sakta, sakta. Men på ett lugnt, avslappnat vis och inte trycka ihop sig spänt och halvhoppa fram. Men det gick rätt bra! Här och där ibland så blev det sådär hemskt spänt, men över lag gick det himla bra faktiskt. I slutet låg hon kvar och väntade riktigt bra (för att vara henne). Det blev med andra ord ingen hoppning alltså, utan vi höll oss i skogen och byn i en timme.
   
  Red Pärla efteråt. Galopperade uppför halva himlabacken och red i skogen och byn där med, fast annorlunda. Tänkte mest bara rulla på med henne då jag har börjat rida med väldigt kort intensitet (kan man säga så?). Aja, vi har bara tagit några hundra meter åt gången därefter gjort halt och sedan fortsatt och på så vis har jag ridit henne det sista. Det har mest bara blivit så, och därför tänkte jag låta henne rulla på idag. Vi var ute i lite mer än en timme.
   
  Sedan åkte jag vidare för att fortsätta med L. Avslutade dagen med att rida M. Det är mycket som är fantastiskt roligt med att hålla på med djur, men när man nästan för varje gång ser och känner skillnad så kan man inte annat än att njuta. Man får så himla mycket tillbaka av dessa underbara djur.
   
  Egentligen hade jag tänkt att göra hundra saker till. Men... det blev inte så. Har lovat mig själv att ta tag i allt sådant imorgon istället.
   
  Sedan är det en till sak jag undrar. Jag skriver tydligen långa, för långa, inlägg. Definieras denna längd som "långt inlägg"? Jag verkar nämligen ha en annan uppfattning, så ska försöka tänka på att ha dem kortare. Därför tänkte jag höra om detta klassas långt (för långt?).
   


  Kommentarer
  Emma

  Tycker inte detta var för långt men det beror mycket på vad som står, igår red du ju fem hästar så då är det klart att inlägget blir lite längre!
  Men om det är bara ett "vardagsinlägg" som är dubbelt så långt ska jag villigt erkänna att jag inte läser så värst noga, tydligen har man ju alltid en tid att passa? Är det inlägg om något specifikt tyck och tänk så tycker jag huvudsaken är att man håller sig till ämnet och inte svävar ut för mycket. Blir det långt så blir det men då ska innehållet hålla sig till ämnet, typ.

  Svar: Haha, så typiskt mig att inte kunna hålla mig till ämnet ;DSka absolut tänka på det, vet att det är lätt att det blir långt och det ena leder till det andra typ så svävar man iväg. Då är det ju bättre att göra fler korta inlägg isf :)
  vinna.blogg.se

  2014-04-10 @ 10:07:21 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.