• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hänt sedan sist

  I torsdags och fredags var det ju åka av igen. Fredag kväll var jag så sjukt trött att jag gick på överspeed och skrattade åt allt. Jag lekte med Annika, och vi red mina hästar; "Det är alltid så himla jobbigt att rida med dig!" Haha, no shit? "Gör si, gör så, gör inte det, spänn där, tänk så" och "det ska kännas som att du kan föda trillingar samtidigt", ungefär. Men inte var vi klara där inte, nej nej varför inte köra bakaxelras på skitbilen när man ändå är ute och försöker ha kul? Det var alltså vad jag gjorde. Det drev inte på ett, två, tre eller backen. Men fyran gick. Har man varvhög bil när det går att starta på fyran eller? Haha, förbannade as. Fick ta lite sats för att klara nittiograderssvängar, och fel sida refugen för att ta den snävaste av svängarna, men hem kom vi ju faktiskt. Måtte han gå att svetsa... Känner verkligen inte för att byta, blääää.... Extra kul med axelras lagom till helgen och alla bestyr (typ tävling). Ragga tag på lånebil osv. Rrrrrrroligt.
   
  Lördagen började med L som nu börjar bli "stor", haha. Ett millångt kliv i rätt riktning var vad hon bjöd på. Duktig häst! Fortsatte sedan med att rida Aleccis (bilderna jag la upp i brist på annat), och sedan var det Jönköping och Elmia för resten av kvällen. Är man trött om man hinner somna två gånger i driven innan man hunnit fram för att beställa? Det lyckades jag med i alla fall.
   
  Söndag, tävling. Kunde låna gubbens bil som för övrigt (faktiskt) var riktigt bra att dra med! Väghållningssatsen gör att bilen ligger jättestadigt och då får man liksom det på köpet när man kopplar på släp. Riktigt fint följde det vägen, är nästan lite småimpad. Dessutom GLT-motorn då som är största sugmotorn (turbo i dragbilen är inte vad vi är ute efter när vi planerar att dra tur och retur till Norge i sommar, därav just GLT-valet). Så japp, trevlig upplevelse.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.