• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • GULDISAR

  Hoppade med Aleccis idag och vad ska man säga? Ramade in min glada vän och då fanns det inga fler problem mer än det gamla vanliga; bromsen. Hon gick som en klocka, men möjligtvis sådan som går lite för fort. Älskade, fina hästen. Om nu bara piloten kan få sin kropp att samverka och koordinera så ska det nog gå att komma över hindren framöver. Jag verkar ha glömt bort så mycket (framförallt grunder) när jag fokuserar på andra/nya saker. Och det är fan inget bra... Men nu är hoppet tänt igen!
   
  Red Pärlis efteråt och hon börjar bli sig själv igen. Hon är ju, som jag sagt hundra gånger innan, lite seg när hon har haft en viloperiod men brukar kvicka på sig när hon kommer igång igen. Härligt!
   
  Så idag har jag varit en lycklig hästägare (igen) <3
   
   Trots minus på nätterna låter jag dem gå fortsatt utan täcken. Nöjda djur!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.