• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Guld

  Igår var båda hästarna rent guld att rida. Började med Pärla och vi red ner mot Sjunnen, vid stora vägen, och vände ner mitt i Sjunnen för att rida på den jättemysiga vägen som går genom skogen en bit och sen upp i byn igen och runt byn. Pärla var pigg och framåt, och hon valde själv att hålla ett hyfsat högt tempo och då lät jag henne givetvis göra det. Hon gick hårdare idag än hon har gjort de senaste dagarna, och blev hyfsat svettig ändå. Hon var verkligen jättefin och vi var ute en timme.
   
  Jag själv hittade verkligen en kanonsits när jag red henne och det gjorde att det både kändes men även gick ännu bättre än vanligt. Denna sits fick jag dessutom även med mig upp på Aleccis vilket gjorde att hon lyssnade bra hon också, sen blev hon helt övertaggad och visste inte var hon skulle ta vägen. Hon bytte galopp hejvilt och studsade fram hur länge som helst, haha. Så sött. Anledningen att hon blev så taggad var för att vi tränade på att vända runt sådär som vi gjorde mer förut; galopp fram, helt om på grusvägen och galopp tillbaka igen. Innan dess, och efter också för den delen, så red jag henne lite kortare men med mer tryck än vanligt. Även henne är jag nöjd med och det var en toppendag i stallet då båda var så fantastiska.
   
  Pärlefluff


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.