• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Glädjetårar är viktigare än en ring på ett papper

  Martina skrev ett väldigt klokt inlägg som jag läste igår och det satt verkligen som en smäck. Precis vad jag behövde! För det är ju så; jag älskar att tävla - och vad fan spelar då egentligen resultatet för roll? Aleccis ska inte bli någon prissamlande häst som ska säljas vidare, utan vi kämpar för att det är roligt och för att se hur långt vi kan ta oss, just for fun. Eller jag kan ju försöka intala mig att det bara är därför...
   
  Imorgon ska vi i alla fall åka till Aneby och ha roligt. Jag ska mörda mina mentala spärrar och så ska vi bara umgås, testa oss på utmaningarna som dyker upp och njuta av en fantastisk dag där jag får göra en av de sakerna som jag tycker om att göra allra mest.
   


  Kommentarer
  Martina

  Kul att du gillade inlägget! :) man bryr sig ju ofta för mycket om resultatet tyvärr :/ bättre att skita i det så mår man plötsligt mycket bättre :D

  Svar: Ja, det var så himla sant! Och det kom i precis rätt "läge" för min del :)
  vinna.blogg.se

  2014-04-26 @ 20:29:50 | URL: http://martinaauren.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.