• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Finväder och finhäst!

  Red Aleccis nu på kvällen och i början var hon heeeemsk! Tittigare än vanligt och jättespänd, nästan omöjlig att få kontakt med. Sinnessjukt jobbig, eller jobbig är inte rätt ord, utan snarare tålamodsprövande. Men vi red längs skogen och sen höll vi till på LP i stället. Fokus på lugn, lugn, lugn och vänta.
   
  Det gick så jääävla bra! Så himla lugn och fin var hon. Mums! Jag satt faktiskt ner på henne. Hatar det då det gör mer skada än nytta, men det finns ju fler saker att träna på och då får man prioritera annorlunda. Sliter gör det ju framför allt när man gör samma saker regelbundet, och att sitta ner gör jag aldrig, eller i alla fall väldigt, väldigt sällan så jag gräver inte ner mig i dåligt samvete utan vi fick ut andra saker som gjorde passet riktigt bra. Aleccis, min och vår gemensamma balans, min koordination och fokus, Aleccis lugn och att vänta - det var några av de bitar jag kände att vi fick med oss. Härligt!
   


  Kommentarer
  Evelina Blomqvist

  Varför äre så dåligt att sitta ner? ;)

  Svar: Haha, jag vet att jag inte är så himla bra på att orka förklara allt jag svart-vitt skriver ;) Men det handlar om att "pressa ner" ryggen på hästen och man vill ju ha upp den - typ så :P
  vinna.blogg.se

  2014-04-27 @ 10:50:43 | URL: http://epicevelina.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.