• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fantastiska underbara hästapålle

  Jag mådde riktigt, riktigt skitdåligt efter dagens äventyr. En hemsk huvudvärk infann sig och blev värre och värre. Klarade inte av att göra något sedan utan gick och la mig och sov som en stock i en timme, gick därefter upp och tänkte rida. Men jag tror jag fick en mildare variant av migrän eller något för jag mådde vidrigt! Halvla mig i soffan och kände mig mer eller mindre döende och med frasen "jag MÅSTE ut och rida" på repeat. Det gick väl en och en halv, två timmar till där men sen stoppade jag i mig två alvedon och åkte ut. Hejhej reflexer, mörkerridning och allt det som har varit så skönt att slippa. Men det gjorde inget.
   
  Gjorde i ordning min fina, snälla bruna häst och startade en podcast att ha i öronen medan vi red. Red sedan i skogen och byn. Passet var såååååå himla bra! Älskade fantastiska häst! Hon var guld, guld, guld! Jag ville inte sluta rida, hon var verkligen underbar. Funderade på om jag skulle ta några vändor till för att dra ut på ridturen lite till, men kom snart på att det var bättre att rida hemåt då hon var så grymt fin. Vi var ute i underbara 50 minuter och efteråt mådde jag som en kung. De är verkligen fantasiska, de där hästarna (och lite har jag nog alvedonen att tacka).
   
  Det känns BRA inför imorgon. Men vad som helst kan ju hända ändå. Målet är bra känsla och gärna felfria rundor, men känslan är viktigast.
   
   
   
   


  Kommentarer
  Katta

  Fina bilder :)

  2014-04-12 @ 12:04:08 | URL: http://jagkatta.horseworld.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.