• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det rullar på

  De senaste dagarna har varit väldigt tuffa med långa dagar och alldeles för lite sömn. Jag hoppas komma ikapp snart (vet att man inte kan "sova ifatt" men ändå, sova sig utvilad är bra). Det blev lite sovmorgon idag, och nu har jag bara massa hästtid framför mig innan det är dags för nästa sovpass. Jag ska sitta på en ny häst idag, därefter rider jag mina och så avslutar vi med L.
   
  Det tar emot lite nu när vädret är som det är, men det är bara att kämpa på. Jag syftar såklart på mina hästar. Aleccis hade jag velat ta några språng med inför helgen, men jag tror dessvärre inte att jag kan lösa det... Pärla går väl "som vanligt" - varken mer eller mindre, hårdare eller lugnare eller på annat vis annorlunda. Det är den formen av ridning som är väldigt "o-lockande" men istället för att se det så, så ser jag det som viktig motion; både för henne och mig.
   
  Igår red jag och Ida en jättekort sväng runt byn i regnet. Aleccis var rätt fin halvvägs ungefär, sedan skulle en motorsåg stycka henne och då var hon spänd resten av turen. Pärla var pigg. Hon uppskattade verkligen att få komma ut tillsammans med Aleccis.

   
  Från igår. Vi skulle ställa ifrån släpet för att hämta på turens sista gårdar, men det var massa gubbar som grejade så vi fick inte plats att vända runt som vi brukar göra där så det var bara att backa ner på plats istället. Nemas problemas!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.