• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Att nu är en inte pigg

  Det är helt klart tufft att sova omkring fem timmar, men det är svårt att hinna sova när man ska upp vid 02. Hur tidigt som helst är det svårt att sova för hästarna ska ju ha sitt också och genast går tiden. Hm, får lista ut något som gör att det kan fungera i sommar sedan, för detta känns ohållbart.
   
  Tog en sväng på stjärntanten igår och hon säger minsann inget. Hon var som vanligt, och inga konstigheter i kroppen heller. Vad bra, för då kan jag rida med Ida ikväll sedan. Just nu känner jag mig hur tacksam som helst över just det, för det hade inte lockat att rida båda sedan kan jag tänka mig, efter den här dagen. Aleccis vilade igår.
   
  Ja, det är lite småjobbigt just nu, eller egentligen inte utan allt hänger på att jag inte lyckas få ihop det med tiden. På något vis måste jag komprimera stalltiden för att få ut mer sovtid. Äsch, nu babblar jag bara.
   
  Förutom det så känns det toppen! Det blir kanoners detta och jag kommer ha ett så himla roligt sommarjobb. Jag är verkligen jätteglad för det och skulle gärna arbeta heltid med detta jag gör nu.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.