• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Årets andra utestarter på dagens P&J

  De är så underbart att vakna tidigt, utsövd när man egentligen har ställt klockan senare. Gick och la mig tidigt igår (halv tio, haha, hur ofta händer det en fredagskväll liksom?) och vaknade självmant 06.15. Kunde inte låta mig somna om då, så har faktiskt varit uppe sedan dess. Skönt!
   
  Idag ska jag ta med min glada bruna på P&J (igen). Denna gång på hemmaklubben och det vankas UTE-P&J. (Älskar att vara ute och äntligen förstår klubben att de kan använda stora grusutebanan till P&J!) Min häst kommer ha väldigt bråttom idag, men jag hoppas de bygger med lite bromssträckor emellan hindren. Vi får väl se. Målet är, som vanligt, att inte dö.
   
  Det är många starter idag (en bit över 100), så jag åker in och hjälper till att bygga banan, går den, betalar och fixar allt det och sedan åker jag ut till mina djur och börjar där. Vatten, mat, borsta, packa, lasta och åka. Jag tror jag kommer hinna utan att behöva stressa jättemycket.
   
   


  Kommentarer
  Sophie Thorstenson

  Så fin bild! Är själv jättedålig på att få ridbilder in action... Sällan jag har sällskap på marken tyvärr :(

  Svar: Jag med, egentligen. Ingen vill följa med, och jag är allt som oftast själv. Men ibland har man tur och vad glad man blir då! Haha, vad lite bilder kan göra :):)
  vinna.blogg.se

  2014-04-09 @ 01:16:24 | URL: http://sophieth.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.