• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Är så nöjd med nya bilen

  Haha, jag må fan fylla tjugotre i år (ÅLDERSNOJA! TJUGOTREÅRSKRIS! osvosvosv) men det är såå underbart att åka runt i min goa bil. Det är livets jävla liv det. Att åka 740 med kapade fjädrar, halvt avgasrör och färg på lacken. <3 Lite lagom spännande också, då varken trippmätaren eller tankmätaren fungerar. Så en gång har det redan gått soppatorrt. (Y) Ska jag skylla på den svenska avundsjukan, eller är det bara så att alla faktiskt inte ser charmen i bilen på samma vis jag gör? Höhö. Your lost.
   
  Klockan går och imorgon ska jag vara bäst igen. Eller jag jobbar väl på det, kan man säga. Men det är målet; att bli bäst. Jag har aldrig tidigare haft den spikraka, tydliga, brinnande motivationen och "drömmen" innan, utan det är först nu som jag känner att jag ska fan bli helt jävla BÄST. Inte sämre än så. Endast bäst är bra nog.
   
  Inte ens med hästarna, men antagligen för att jag vet att det inte finns någon möjlighet i världshistorien hur jag än vrider och vänder på det. Förutsättningarna finns inte och det är svårt att drömma om något som är omöjligt att nå. Förvisso är ingenting omöjligt, men just i det läget ser jag inte hur jag ska kunna lyckas och därför är målet att bara bli så bra det går - även om jag gärna också hade velat drömma om att bli bäst, och ha det som en morot varje dag. Men jag kan inte bli bäst, så då är det svårt att satsa mot det. Men att bli bäst på att hämta mjölk (haha), det ska jag fan bli!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.