• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis idag

  Jag var och hoppade med Aleccis, och hade hjälp av Ida på marken med kameran (TACKTACKTACK!) på förmiddagen. Det kändes väl skapligt, men jag är inte riktigt nöjd. Jag är så himla mesig! Sitter liksom där och "frågar"; ska vi hoppa, eller inte, eller vad tycker du? Istället för att utstråla; nu hoppar vi det här. Blir så trött på mig själv när jag blir så passiv. Det är inte så att jag fegar ur, utan jag ÅKER helt enkelt bara med. Bara väntar och ser vad som händer och det är typ sämsta tänkbara taktik... Nej nu får jag allt ta och bättra mig annars ser det inte ljust ut! De gångerna det blev fel så var det av logiska anledningar (hann inte räta ut henne, vände inte för utsidan osv) annars hoppade hon faktiskt okej. Inga konstigheter rent fysiskt mer än piloten som inte tar sitt ansvar, kan man väl säga. Vi hoppade en bana på 110-nivå och över kommer vi och alla bommar låg kvar, det var bara det att jag svängde åt fel håll, att jag inte fick med mig henne i en sväng och att jag blir lite fast i handen ibland samt låter henne gå på. Det blir inte bra i slutänden, men över hindren kommer vi. Jag tänker väldigt kortsiktigt med andra ord. Men mest av allt skulle jag vilja ha en dos med jävlar anamma just nu och plocka fram den varje gång vi har hinder framför oss. Tacksam, det är jag, men inte nöjd med min insats idag.
   
  När jag såg bilderna i denna vinkeln så la jag märke till att shit, vad mycket sommarpäls hon har satt! Det går verkligen snabbt nu när de får vara utan täcken och lapa i sig solljuset. Härligt!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.