• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Todays

  Som synes var väl inte Pärla sådär asjätteskittaggad idag kanske, men hon kom igång sen. Fokus på bakben + bakben på böjda spår, mindre fokus på huvudposition. Gick trevligt!

  Aleccis skulle hållas lugn, mjuk och stretchig, typ. Nej men hon var verkligen över förväntan! Och jag var i världens bästa Aleccis-mode, dvs helt genomlugn och massa tålamod, vilket inte behövdes användas då hon var så lugn och genpmtrevlig idag. Red runt och gjorde lite tempoväxlingar, ställde utåt och inåt på volt och lät henne rulla på. Från galopp till trav gjorde vi flera (typ alla) kanonavsaktningar där hon låg kvar och inte gick mot handen öht! Framsteg! Värre var det från trav till skritt. Är riktigt nöjd med henne idag! Så härligt pass alltså :)

  Båda gick LP och ett varv runt halva byn ,och båda var ute i 1h 5 min. Oh happy day!


  Kommentarer
  Tuuli Elmgren

  Söta hästar!

  Svar: Tack! :)
  vinna.blogg.se

  2013-09-05 @ 19:19:10 | URL: http://tuulielmgren.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.