• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Taggad!

  Det känns så bra inför söndag. Men det tråkiga är att resultatet inte kommer rimma med upplevelsen, eller hur man ska säga. Jag räknar alltså med tråkigt resultat med många tidsfel, kanske blir det till och med tre bokstäver och en punkt som det blev sist. Men hur det än går vinner vi rutin, och rutin leder så småningom till bättre/"rättvisa" resultat och sen, sen hoppas jag vi kan samspela där inne på banan. Jobba tillsammans och inte emot varandra. Some day, my friend, some fucking day.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.