• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Samma mönster

  Jag slocknade vid 20.30(!) igår! Det behövdes, helt klart. Men ingenting blev gjort, och det är synd. Så jag har lite att stå i, i eftermiddag eller under kvällen. Skoldagen ser ut som så att vi kommer antagligen backa med släp och sitta och göra STR-frågor, om den blir som "vanligt". Det kan även vara annat planerat, som landsvägskörning eller godshantering.
   
  När jag kommer hem ska jag bara rida Pärla. Aleccis ska vila och jag måste låta henne göra det också. Jag har varit snål med vilodagar vad gäller henne, och nu när det blir mycket tävlingar ett tag så måste hon verkligen få dem så kroppen kan ta igen sig så gott den kan.
   
  Pärla går barbacka om det regnar, (annars blir det nog med sadel) och antagligen dressyr + bakbensfokus. Hoppas nu det inte vräker ner, utan det bara regnar litegrann om det nu måste regna...
   
  Jag ser ändå fram emot den här dagen faktiskt. Det måste bero på att jag har givit min kopp schyssta förutsättningar för att orka med dagen. Bra känsla!
   
  Filmerna kommer upp om några timmar.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.