• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Så är det

  Det blev en sväng barbacka idag på en timme och tjugo minuter, dock rätt lugnt tillsammans med medryttaren och Pärla. Jag är inte alls nöjd med dagens ridtur, eftersom jag inte hade någpon balans och jag hittade inte heller någon rytm. Men skitsamma, gick bättre i slutet och det blir bättre med sadel när vi rider imorgon igen. Det gick bra (som vanligt) för Ida. Pärla är stadig hon. Världens bästa!
   
   
  Fick en frågan om jag kunde skriva ihop presentationer på mina hästar och det ska jag genast ta tag i. Det är aldrig lätt att få ihop något som sammanfattar och samtidigt inte blir för långt. Jag har så svårt att hålla mig kortfattad, men ger det ett försök. Ska börja knåpa ihop något nu direkt.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.