• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Rocka lördag med hästarna

  Idag ska det göras nytta! Som jag nämnde så ska Aleccis gå ett dressyrpass i ett ridhus här i närheten. Det behövs! Och det känns som det blir kanonuppladdning till starterna på söndag. Jag har tjatat mycket om dem den senaste veckan men ärligt talat så är jag lite smått orolig. Det är trångt där inne! Sen har vi ju den där lilla detaljen att bromsen på hästen är rätt kass, så det kan ju bli spännande. Måtte ingen stå i vägen bara!
   
  Innan dressyrpasset på eftermiddagen ska jag galoppera Pärla. Det skulle ju göras igår, men man får vara lite flexibel när hästarna åldras och därför provar vi accelerationen och flåset (den typen av flås) idag istället. Det blir toppenbra! Sen är jag nöjd och glad.
   
  Någon gång under dagen så ska jag även prova att laga en maträtt som jag aldrig har gjort tidigare. Recept finns och ingredienser finns också. Så nu ska jag minsann experimentera! Hoppas det blir lika bra som när mor min gör det. (Jagogillarattlagamatdetärtråkigttartidochärbarajobbigtförintenogmeddetsåblirdetjudiskmedjippie!)
   
  Helt okej lördag! Hoppas kunna smyga in lite kvalitetstid med gubben med och kolla på PLL men det kan bli väldigt mycket lättare sagt än gjort. Han har nämligen bokat in att skruva bil hela helgen, med min syster kille. Så jao, upptaget kan man säga, höhö.
   
  Dressyrhäst kanske? Eller inte. Men man kan låtsas!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.