• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ridning Aleccis

  Red Aleccis efter P&Jen igår och även om det inte var lika bra som innan, så var det helt klart bättre än sist i alla fall. Det går åt rätt håll! Red två varv runt byn och gjorde lite av varje; provade att ställa henne lite åt höger, vänster - men som den tittiga häst hon kan vara så blev det mest så att hon tittade = som i tittig, åt höger resp. vänster. Suck på sådant. För att få med henne och fokusera på mig så gjorde vi några vändningar i galopp och visst blev hon mer uppmärksam på mig, men det märks att vi inte har gjort några vändningar på ett tag. Sedan la jag upp stigbyglarna och travade nedsuttet. Det gav faktiskt vettigt resultat för då är jag ju tvungen att hålla om och rida. Det gick dock sisådär, eller ja, till och från var det väl bra men ibland kom vi ur och då blev hon lika spänd som hon var innan. Blandat pass, men som sagt går det åt rätt håll igen.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.