• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Raketbränsle + Aleccis = duracellkanin

  Hm, jo alltså, Aleccis har fått havre nu denna vecka. Vi experimenterar lite och det är inte alla hästar som reagerar på havre, dessutom inte när det är i mindre mängd. Därför har jag nu provat att ge henne ca 0,5 kg/dag.
   
  Min far undrade om jag hade märkt något i skallen på henne och nej, det gjorde jag inte - i början. Men nu har hon varit på och lite smått odräglig (hähä) till och från de senaste ridturerna så jag börjar misstänka att hon faktiskt har reagerat lite på havren. Men så lätt ska jag inte ge upp - det kan lika gärna vara en tillfällighet - och därför ska hon fortsätta få äta den.
   
  Men jag kan inte låta bli att noja lite inför morgondagens tävling. Jag vill ju inte ha en repris på Braås-kalabaliken där hon blev för het så jag inte klarade av henne, haha. Såattäääh, det kan bli spännande!
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.