• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Råkade hamna på hastnet...

  Det är inte så ofta jag kollar på hastnet längre, men nu gjorde jag det. Och vad fann jag?! Ett sto som föll mig i smaken helt och hållet. Efter en snabb efterfoskning (då jag kände igen numret som skvallrade lite), så såg jag att det är samma människa som jag köpte Aleccis av och även samma människa som hade en valack jag blev intresserad av för två år sedan. Att den människan verkar ha samma smak som jag (när hästarna är hela och friska vill säga). Jaha, det var ju synd man inte hade en hög pengar över... Det är ingen bra idé att kolla på hästannonser. :P
   
  Hade ingen passande bild så fick bli Aleccis annons.
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.