• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärlis goes pensionärswestern

  Efter pay & jumpen igår så tog jag ut Pärla på en lugn sväng med westernsadel och repgrimma. Så underbart mysigt! För det mesta gick det i pensionärstempo men vi köttade även en galopp i full Pärlafart (nåja, lite svårt med energin när man sitter där och åker, men fortare gick det iaf). Jag märkte att man måste ha en satans styrka i överkroppen för att inte "halka bak" när de drar på då man redan sitter, som jag upplever det, lite längre bak än man är van vid. Vi red bara i byn och det var som sagt det mysigaste vi har gjort på länge. Höstsol och Pärlahäst är kärleeek. En timme tog det.
   
   


  Kommentarer
  Sara

  Vilken härlig bild :)

  Kolla gärna in på min blogg och kanske slänga in en kommentar :)

  2013-10-01 @ 20:54:35 | URL: http://sahultgren.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.