• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärla och jag, sju år idag!

  För sju år sedan, fatta SJU ÅR. Shit! Aja, för sju år sedan så träffade och red jag Pärla för första gången och sedan dess har vi varit oskiljaktiga. Jag red hem henne från gården där jag red förr, och vid halv tio på kvällen var vi hemma. Så klockan 21.30, den 3 september 2006 har Pärla bott hos mig.

  Jag tror ingen har missat hur mycket hon betyder för mig. Hon är så viktig, och jag är så tacksam över att ha fått (och kommer fortsätta få) träffa, umgås och dela en stor del av mitt liv med henne. Min stöttepelare, min bergvägg, min tröst, för att inte glömma all glädje.
   


  Kommentarer
  Miriam

  Stort grattis!!

  Svar: Tack! :D
  vinna.blogg.se

  2013-09-03 @ 14:36:00 | URL: http://miriamgoransson.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.