• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pariani + veredus + charlies

  Så tänkte jag. Det blir alltså att inviga det nya bruna schabraket från Pariani och till dem blir det veredusskydden. Sen kom jag även på, när jag var i stallet igår, att jag ju har ett ljusbrunt blingpannband från Charlies egna märke, så vi slår på stort och slänger på det också. Trots att det fattas hur många stenar som helst. Får se om hon passar i det :)
   
   

  (annbandet)
   
  Jag är däremot inte med på matchningen utan kör på marinblå ridbyxor och antagligen min softshelljacka (som har blivit jättesmutsig, och jag har bara haft den en månad!) Men det blir nog bra. Lite kul att prova en mindre färgglad "outfit" även om jag helt klart föredrar färgstarkt!


  Kommentarer
  Katarina

  Hej jätte fin blogg du har jag rider också på en fjording:) kicka gärna in på min och va också med i veckans blogg om du vill. ha en bra dag kram! :)

  2013-09-29 @ 09:17:35 | URL: http://shettisdrottning.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.