• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Och så blev det så sent igen

  Hoppade lite med Aleccis idag - igen. Vi är inne i en väldigt intensiv period just nu, men det kommer bli betydligt lugnare senare i höst (redan i oktober), så därför fortsätter jag med detta upplägg just nu.

  Hon var inte alls lika fin som förra veckan. Det blev stressigt i omgångar och jag hittade inte någon ridning? Det är lika frustrerande varje gång. Samma ryttare och samma häst - men ändå så olika vissa dagar! Jag red helt och hållet utan nosgrimma idag (gör alltid det hemma nu för tiden, men har inte provat att hoppa utan förrän idag).

  Vi gjorde lite samma saker som sist; högerfokus, men inte alls lika "djupt" utan vi gjorde även andra saker. Är inte helnöjd med dagens pass, men det blir bättre direkt när jag kommer till ridning så hoppas jag gör det på söndag. Något jättekul är i alla fall att jag redan har mycket bättre koll på hennes bogar!
  Tog sedan en tur med Pärlis. På med westernsadeln på ryggen och repgrimman som huvudlag. Vi började traska ner mot byn, red över en granngård men kom inte längre än så. Där parkerade vi, och så stod vi och pratade hur länge som helst bland alla knott. Det blev mycket lastbilssnack om olika åkerier och turer, tider och last bland annat. Sen var det bara att skritta fram för andra gången och därefter rulla genom byn i trav och galopp. Jag älskar att rida henne såhär! Önskar bara jag var mer insatt så att jag kunde rida henne bättre i denna "westernvariant".
  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.