• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Musik förr

  Runt 2007 någon gång så lyssnade jag i stort sett bara på Tokio Hotel. Men de blev med åren utbytta, däremot så finns det en låt som jag fortfarande tycker är riktigt bra. Nu har de inte (vad jag vet) varit särskilt aktiva på ett bra tag. Just i detta fall är det lite av en nackdel att utvecklas rent fysiskt då hela gruppen var väldigt unga när de började med musiken. Sedan utvecklades de (märks ju givetvis mest på sångaren) och det blev väldigt stor skillnad på helheten från de "bästa" åren och nu. Men här är i alla låten som är himla bra, och som jag fortfarande spelar någon gång ibland.
   
   
   
  Det blir allt lite flashbacks när man bläddrar igenom låtar man lyssnade mycket på förr.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.