• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mopeden - historian


  Denna for jag runt på, från 14 till nästan 18 års ålder. Många minnen, många körda mil och många tårar senare så finns den inte mer. Den stals en aprilnatt tvåtusennio och jag ska tills jag dör hata den som gjorde det. För detta, mina damer och herrar, var mer än en moped. Det är mer än en Puch Dakota från 1980 med cuppinistyre. Mycket mer. Den har (hade) större personligt värde än vilka pengar som helst. Den har funnits i vår familj sedan den var splitter ny. Det var min far som köpte den. Han var 15 år gammal. Därefter användes den av alla hans syskon och sen stod den länge i ett garage. Tills jag började köra den igen.
   
  Jag är så glad för tiden jag fick med den. Det var RESPEKT att köra runt på den. Hade jag kunnat skulle jag personligen stjäla tillbaka den. Men så fungerar det inte. Den finns inte mer...


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.