• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mobilmord och inköpslista

  Ja, nu är klockan dags för att åka. Eller det var vad jag hade planerat i alla fall. Åka vid halv nio alltså. Men som den tidsoptimist jag är så sitter jag givetvis kvar här än och har fortfarande flera saker att göra innan jag är resklar. Charliesrea i Jönköping är det som väntar. Egentligen ska jag försöka hålla i pengarna, men det är några grejer jag känner att jag "måste" ha och då passar det bra att besöka rean!
   
  Det allra viktigaste är andra vardagsskydd till Aleccis. Det är något som gör att hon får märken på sidorna av benen ibland och jag tror det kan vara senskyddens fel. Så ett par mjuka skydd ska jag kika efter. Även lite snyggare chaps som jag kan ha i tävlingssammanhang nu när det inte längre är optimalt med tunna ridstövlar. Sedan märkte jag på senaste tävlingen att mina vita ridbyxor börjar bli väldigt, väldigt slitna så ett par sådana ska jag även ta och kolla på. Den sista grejen är den minst nödvändiga; schabrak. Kan man äga för många schabrak? Nej. Jag har tre tävlingsschabrak som jag använder nu för tiden och de är i starka färger alla tre. Men nu börjar jag tröttna på dem, eller rättare sagt jag vill ha fler, och därför ska jag se om jag kan hitta något spännande. Kravet är givetvis att det ska vara en stark färg - gärna så skrikig som möjligt!
   
  Efter Jönköping styr jag bilen hem mot Vetlanda igen (haha, ja jag ska åka själv: Jessica utan lokalsinne + storstaden Jönköping = väldigt, väldigt spännande) och då väntas det ridning. Pärla går galopp och Aleccis går långrundan som jag rider så himla sällan. Tyvärr genom skogen men jag är så sugen på att rida denna runda nu så det får vi helt enkelt ta.
   
  Ikväll kommer min syster med pojkvän förbi och det var ett tag sedan nu, så det ska blir trevligt! Hela dagen idag kommer bli så himla bra, och det kan jag behöva efter gårdagens katastrof. Förutom att jag blev inringd på jobb rätt sent så det blev stressigt som fan så råkade jag tappa min mobil på betongtröskeln in till lägenheten så hela framsidan sprack och gick i 22 stora bitar och måååånga småbitar. Vissa har redan släppt också. MVG på den vafan! Och eftersom det är min viktigaste ägodel för att mitt liv ska fungera så blev jag inte så himla överlycklig direkt. Men han fungerar fortfarande, och det är ju huvudsaken. Nej nu är klockan ännu mer och jag börjar få bråttom (som vanligt).
   
  Hörs och störs!

  Förresten; börjar inte Pärla gå ihop sig lite? Är det inte lite, lite mer luft under magen? Va, va, va? Hoppas verkligen det. Själv är man ju hemmablind och då är det svårt att märka. Men liiite åt rätt håll borde det väl gå. Kanske inte världens mest opimala bild, men ändåååå.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.