• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lite tävlings och träningsfunderingar

  När vi gick i mål efter 110:en i söndags så sa aldrig speakern något om resultatet, därför trodde jag att det blev så mycket fel och tidsfel att vi blev uteslutna. Men så var inte fallet! Resultaten kom ut i början av veckan och vi slutade på 14 fel. Det betyder att det inte alls var så farligt resultatmässigt som jag räknade med.
   
  Jag hade anmält oss till Lammhult på söndag, men valde att stryka. Istället blir det två starter i Bratteborg helgen därefter. Men nu ångrar jag nästan att jag strök oss i Lammhult. Dock har jag egentligen inte råd att åka på båda, och det var därför jag strök den tävlingen som troligtvis har sämst förutsättningar för oss vad gäller anläggningen. Men jag vet inte. Hade varit roligt att åka på båda! Framför allt med tanke på att efter Bratteborg är det rätt dött med tävlingar fler veckor framåt och det blir lite drygt, haha. Vill ju komma ut och skaffa rutin och utvecklas! Inte ens några direkta P&Js har jag hittat. Jaja, finns ingen anledning att stirra sig blind på det. Nu laddar vi istället om för nästa 100 och 110 i Bratteborg den 22. Nästa planerade därefter är Tranås (har inte varit där innan) och där går vi ner ett hål till 100 och 105. Blir nog bra!
   

  Förresten så har jag haft en liten funderare på någon övning som kan passa oss med tanke på vänsterbogen jag inte har kontroll på. Kan det vara något med en båge på kanske 24 m/6 språng där man ska in med en högervolt mellan hindren? Givetvis gör man ju en sådan övning i båda varven, men ändå. Fokus är ju högersvängar/bågar/brutna linjer. Ska se om jag får till det någon gång när jag har någonstans att vara.


  Kommentarer
  Emma

  Är också anmäld till Bratteborg 100, 110 ;D

  2013-09-12 @ 18:26:03 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.