• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kul datorn, jättekul.

  Skrev ett långt inlägg om ridning, skador och slitage - men det tog inte många sekunder förrän det var helt puts väck! Fantastiskt roligt må jag säga. -.-' Tänker definitivt inte sätta mig och skriva om allt. Fuckfuckfuck. Blir ett skittråkigt inlägg om dagen då istället.
   
  Happ, jag ska börja med att ta reda på vad som kommer gälla framåt vintern, och därefter blir det hästarna. Pärla ska gå över småhindren i hagen tänkte jag, om underlaget duger. Aleccis har samma sak på schemat men hon går mer avancerat, dvs "lydnadshoppning". Jo, vad gäller hennes ben så var det inget mer än just ett sår igår kväll; ingen svullnad, inte varmt, inte halt och glad häst. Så jag hoppas verkligen det bara blev en liten smäll med tillhörande ytligt sår. Men det är lätt att sitta här och hoppas. Är det så att benet trots allt är sämre så blir det troligtvis promenad istället. Det är plan B kan man säga.
   
   
  Solen skiner och jag har en trevlig dag framför mig, så det här ska nog bli bra!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.