• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kroppen tar ut sin rätt

  Hua, vad trött jag är! Fast det är inte så konstigt när det blir längre stalltid än vanligt och dessutom på "dum" tid (12.30 - 18.00). Efteråt märker man att man egentligen inte klarar sig på bara frukost så länge, men å andra sidan vill i alla fall inte jag försöka äta där emellan. Bättre att bara köra på och ta det efteråt liksom.
   
  Började med galopp med Pärlahäst. Hon rullade på bra, lyssnade bra och så. Har inte så mycket att säga om det. Vi var ute i drygt 1h 5 min. Därefter tog jag med Aleccis för att rida dressyr. Jag tror inte att vår fetingrunda igår var så himla bra för henne. Tror hennes ben tog lite stryk av det. Så jag lindade benen inför ridningen och började rulla runt rätt länge för att känna efter ordentligt. Vi gjorde en del serpentinbågar och volter. Det är rätt sjukt att jag har så himla dålig koll på bogarna i traven när de sitter på plats så bra i galopp. Generellt så måste jag lära mig att ställa lite mer krav på henne för jag glömmer lätt att hon är en lat häst som behöver en hel del ben. Hoppas det gav något i alla fall till morgondagen. Vi red i en timme.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.