• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Klippa?

  Snart är det återigen dags för en ny skolvecka, och fyra nya vardagar som kommer innehålla hästar och hushållssysslor. Jag borde verkligen försöka göra vardagen roligare, men hur? På tisdag är det ingen hoppträning och eftersom Aleccis har gått typ en och en halv vecka utan vila nu så ska hon få en dags återhämtning, eventuellt två men jag tror inte jag kan låta bli att rida henne imorgon.
   
  Jag funderar på om det är dags att ta fram klippmaskinen idag. Börjar med Pärla i så fall, för hon är så jobbig att klippa och det är skönt att ha det gjort. Men jag har inte bestämt mig till hundra än, för det kräver att jag förbereder mig mentalt på att ta tag i det, haha. Ingen som har tips på hur man får en nickande häst att ge fan i det och stå still när man klipper vid sadelläget och fram? Aleccis däremot är kanonsnäll att klippa, så det blir inga problem. Får se om jag hinner/orkar/känner för att ta henne efteråt eller om jag väntar en dag.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.