• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jag borde få pris - Världens sämsta "shoppare"

  Jag är nog tamejfan den sämsta "shoppare" som finns. Det märks att jag inte är så rutinerad, haha. Och ja, jag borde nog få pris för det. För såå illa är det!
   
  Dagen hittills:
  Satte mig i bilen och började åka. Frid och fröjd där så länge, lite sen bara men det drabbar ju bara mig själv. Det var en enorm omledning av trafiken i Nässjö. Tog typ en kvart och då var det inte ens någon direkt trafik. De hade 19(!) (+2 på "rast") vakter utspridda i staden och de stod inte ens och stoppade utan det flöt på bra trots allt. Men jag har nog aldrig sett så mycket vakter! De stor i var och varannan korsning, vilket iofs är bra annars skulle det bra trafikstoppning och ingen skulle kunna ta sig ut från korsningarna när det är som mest trafik. Men ändå. Jag blev lite förvånad.
   
  Rullade vidare och kom fram fem minuter i, fick en asbra parkering (nära) med. Så mer perfekt kunde det knappt bli. Det var en hel del folk där och givetvis en bit kö. Sen började väl mina "problem". ;)
   
  Jag är en människa som vill ha fart och effektivitet i allt jag gör och det är väldigt, väldigt svårt när det är knökafullt med folk överallt. Och när jag inte kommer fram börjar jag stressa och som om det inte redan är varmt, så blir man ännu varmare. Istället för att bara ta det i den takt det går liksom. Nepp, fungerar inte.
   
  Först hamnade jag bland ridbyxorna. Jag fick tag i två likadana i samma storlek och ett annat par. Dem gick jag sedan runt med och bar (minst två i onödan med andra ord, eftersom jag bara skulle ha max ett par) och sen hamnade jag bland schabraken. Där fick jag beslutsångesten från helvetet. Roffade åt mig några som jag senare tänkte välja mellan. Med detta gick jag sedan runt, tung började det bli med och knöligt att både komma fram men även att leta vidare efter grejer med bara en hand. Sen såg jag alla rutinerade "shoppare" och de hade varit så smarta att de började med att ta en påse (hö-påse) och vips hade de båda händerna fria och en rejäl, samt smidig, lösning på bär-problemet. Till skillnad mot mig, alltså.
   
  Jag har aldrig varit i det nya Charlies tidigare så jag hade lite svårt att veta vart de hade olika avdelningar men jag lyckades hitta benskydd. Först fann jag inte sådana jag egentligen tänkte köpa, utan tog några liknande istället och bar runt på. Sen (typ ett varv senare i affären) hittade jag den sorten jag egentligen ville ha och skulle (med mitt lokalsinne!) lotsa mig tillbaka till första stället för att lämna de första skydden. Suck. Och stressade gjorde jag, och varmt var det och massa grejer hade jag att bära på.
   
  Men innan jag kom så långt så provade jag ridbyxorna och kom fram till vilka det skulle bli. Sen skulle de andra paren lämnas tillbaka igen. Jag visste vart de skulle, men det var så mycket folk så jag kom ju inte fram. Inte bra för min "skynda-skynda-skynda"-egenskap. Men jag tog mig dit sen, och lämnade sedan skydden. Sen velade jag tusen gånger fram och tillbaka om vilket/vilka schabrak jag skulle ha och kom till slut fram till några. Fast, en var en helt annan som jag inte hade sett innan. Snacka om att bära runt på massa i onödan!
   
  Mot kassan och sedan lämna påsen i bilen. Jag hade planerat att äta på MAX (ähähähä, man kan ju inte åka till Jkpg utan att äta på max ^^) och dessutom fick man en rabattkupong i kassan på Charlies till just max: happy face! ;)
   
  Men vad jag skulle komma till var att det inte bara var påsen jag lämnade i bilen. För när jag sen stod där och skulle betala min mat så var ju inte plånboken kvar i fickan längre... Den var alltså i bilen. Men huvudsaken var att jag hittade den igen och tack och lov var det ingen bakom mig i kön så det var ingen fara. Men vilken noob jag är i dessa sammanhang!
   
  Jo jusste. Det var ju inte riktigt klart där. Precis när jag svänger mot Nässjö så hamnar jag framför en civilbil. KUL. Men fick honom att köra om så det var lugnt. Sen tänkte jag dumma mig mot en saab som låg i röven så när civilen var längre bort drog jag på för att provocera saaben. Tänkte det kunde vara bättre att ha den mellan, och den gick på det jag försökte med och drog på den också. Men sen släppte jag och då körde den om. Sen såg man så himla väl exakt när han såg att det var en civilbil framför, hahaha. Kunde han ha! Jag hatar saabar. Och civilbilar! Så det var trevligare att inte ligga direkt i röven på den.
   
  Det blev så mycket text så jag lägger upp ett annat inlägg om dagens skörd vad gäller Charliesrean :]
   
  Favorithingsten!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.