• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hopp i hagen

  Det kan nog ha varit en av mina sämsta idéer typ... någonsin. Men nu vet jag det! Grönt sommargräs ger bättre grepp än torrt höstgräs. Det blev två minipass med båda; skritta fram, trava, galoppera, hoppa lite, trava av och skritt av. Men bättre än inget! Och båda ställde upp så gått de kunde.
   
  Pärla ville inte riktigt ta för sig och det märktes i sprången att hon hade svårt att komma upp, då vi rev några gånger. Annars kändes hon finfin! Det kändes inte som att jag la henne stort, men det ser ut så på filmen så då gjorde jag ju helt enkelt det. Det positiva med det idag var att hon hoppade av alla gånger även när det blev stort!
   
  Aleccis tog inte heller för sig och här var jag extra mesig vilket inte direkt hjälpte henne. Men även med henne lyckades jag få fram rätt sida och vi tog några språng. Hon väntade bra förutom första gången då det gick lite fort. Annars genomfin!
   
  Det var väldigt synd att jag fick den här idén, men nu gick det ju bra ändå. Det var garanterat sista gången för detta år som vi hoppade i hagen!
   
  Jag tog några printar ur filmerna, men eftersom det enda som fungerade som "stativ" var mot solen så blev det väldigt mörkt. Det blev lite bättre med Pärla för att hon är ljus, men på Aleccis såg man bara en bläs, några strumpor och en padd så tog inga direkta printar på henne. Kanske kan lägga upp något litet klipp istället framöver.
   
   
  Fin häst! Jag stör ihjäl mig på mina guppande händer bara, men det syns ju inte på bild tack och lov.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.