• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästarna

  Jag vet att det är världens tråkigaste just nu, men har grov tidsbrist... Red båda igår efter skolan; Pärla går i högre tempo nu med en hel del både trav och galopp. Gjorde även lite övergångar och tempoväxlingar och hon är så hiiimla fin att rida! Big love.
   
   
  Aleccis däremot. Alltså, haha, ibland provar hon verkligen gränserna. Har aldrig någonsin haft en så tittig häst, men hon är ju inte dum så det är inget att gnälla på - egentligen. Red på scourier igår + hjälptygel. Hon var såå mycket finare än de senaste dagarna, men fortfarande inte som det var innan. Det blir liksom ett steg fram och två tillbaka just nu. Eller ja, så känns det i alla fall. Men oavsett hur det känns just nu, så har vi redan varit längst ner för den här gången, och klättrar långsamt upp igen. Red i skogen, och avslutade sedan med en längre travjogg runt drygt halva byn där hon var JÄTTEFIN! Skönt att avsluta passet bra. :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.