• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Godermorgon!

  Jag har varit ganska effektiv nu på morgonkvisten och redan diskat. Här sitter jag nu med min gröttallrik och ser att klockan börjar rusa. Även idag väntar praktik och det var faktiskt kul igår! Vi hade väldigt trevligt och munnarna gick i ett hela dagen. Radion var inte på en sekund och det märktes inte, haha. Det fanns så mycket att prata om och det ena ledde hela tiden till det andra och ja, då blev det inte mycket utrymme till att andas. :)
   
  Efter dagen lär jag vara trött, för det var jag igår. Men hästarna ska ändå ridas, och jag tror det blir båda. Det är tanken i alla fall. Igår gick Pärla två varv runt byn och hon var lite seg i början, men efter lite tempoväxlingar andra varvet så piggnade hon till ordentligt och då betydde typ allt jag gjorde galopp för henne. Hon galopperade t ex superlångsamt, och sen fick hon sträcka ut och galoppera i ett högre tempo i sista backen. Vi var ute i en timme.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.