• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Filmerna från tävlingen

  Ja, vad ska man säga. Nu har jag sett båda filmerna ett par gånger och tycker väl inte det ser särskilt bra ut, nej. Men vafan, en sak i taget. Först bli kompisar, och komma över hindren, lita på varandra och jag måste lära mig Aleccis kropp. Därefter fila på sits och position av bland annat händer, och sen ska det nog kunna se lite trevligare ut. Vi kommer dit så småningom.
   
  100-rundan ser väl egentligen bättre (mindre illa) ut. Det syns tydligt vad jag gör fel mot trean, men därefter tycker jag rundan ser ganska vettig ut ändå.
   
   
   
  110-rundan är bara fläng! Även om det inte är fläng i huvudet så blir det fläng eftersom jag inte kan hålla min kropp stadig. Det är styrka och koncentration som gäller. Men det roliga var ändå att jag lyckades rädda mot kombinationen i grundomgången, för där var det nästan extremfall. Ta det med en nypa salt! (Och anledningen att jag säger "Äntligen!" efteråt är för att jag inte hade någon kontroll typ så det var rätt skönt att vara klar och gå i mål, haha.)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.