• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Film - debut 110 bed A:0/A:0

  Ja, alltså inte mycket rätt här inte. För långa fladdrande tyglar, kom aldrig ner och red så hade till och från ingen direkt kontroll. Sen var hon lite "på tvären" eftersom jag var otydlig, bland annat i svängen mot kombinationen. Ur kombinationen tappar jag vänster stigbygel så det är därför jag råkar dra henne i munnen och halkar omkring helt utan balans = försöker klamra mig fast bäst det går. Hann få stigbygeln till svängen men ändå var det kört. Hela alltet blev stressat och jag är inte nöjd med min insats.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.