• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Film - 105 cm bed A:0/A:0

  Första rundan från gårdagens tävling. Jag skrev fel i resultatinlägget - det var givetvis en högerbåge och inte vänsterbåge vi halkade ur, när vi hoppade de första båda hindren i omhoppningen. Det är ju den där vänsterbogen jag inte har koll på som spökar. Men om man då bara räknar grundomgången så kan detta ha varit vår bästa runda tillsammans!
   
  Helt okej, eller vad säger ni? Nu har ni ju ändå fått vara med ett tag och vet vår resa. Jag försöker få film på så mycket som möjligt för min egen skull, men delar med mig för att det är roligt.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.