• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En dag kvar till helg!

  Kötta torsdag står på schemat för dagen. Men i verkligheten blir det landsvägskörning och sedan antagligen backträning och teori. Helt okej ändå.

  Efteråt blir det att skumpa runt på hästarna. Funderar på om det är dags att lufta fossingarna på Pärlis igen och om det i så fall ska ske hemma eller inte. Sen ska Aleccis ut och motioneras. Stubbåker? "Boghantering"? Utan stigbyglar? Byn? En sak är i alla fall säker och det är att i skogen är vi INTE. Men annars är jag rätt flexibel. Även ett sämre pass ger den otrolig viktiga dagliga dosen av motion. Så man ska inte stirra sig blind på VAD man gör utan ATT man gör.

  Visste ni förresten, på tal om motion, att den alla bästa motionen är den som blir av? Visst är det logiskt! Det är så enkelt att säga att det ena är bättre än det andra osv, men när det väl kommer till kritan är ALL motion bättre än ingen.

  Ni vet bilderna från P&Jn med Pärla 1/9? Det var fem bilder på oss och alla fem publicerade jag här. Förutom att ögonen ordagrant lyser på henne (haha, dåligt skämt) så fanns det totalt tio spetsade öron att skåda. Hon gillar detta! Samma sak när jag lastade ur henne förra vecka för att hoppa lite. När hon såg hindren stod hon länge och bara tittade på dem, med spetsade öron och höjt huvud. Hon tycker om att hoppa - hon förknippar det med något positivt och känner en bra känsla när hon ser hinder. (Det är bara hos mig det brister - varför, varför, varför ska det göra det NU? Aja, inget lipande här nu - för nu när jag hoppar betydligt högre med Aleccis ska jag göra allt jag kan för att släppa spärrarna och ge henne stabila hjälper och trygghet mot hindren.) Ville bara säga det. Bildbevis. Även om jag vet hur det känns att sitta på henne så är det kul när det även syns tydligt på bilder.
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.