• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dåligt samvete

  Efter tävlingen i söndags hade jag lite dåligt samvete. Ja, det är helt sant. Jag var helt galet glad och kunde inte (kan fortfarande inte) förstå vad vi lyckades med. Men där bakom låg en liten speta och stack mig i samvetet.
   
  Det var för att det enda jag kände var att jag hade köpt mig en "färdig" häst och åkte bara ut och "fick". Det var så det kändes; att jag bara tog emot. Liksom tog åt mig av någon annans arbete. Det kändes inte rätt.
   
  Men ärligt talat. Ja, hon var en färdig häst - hon har varit en färdig häst - någon gång för ett bra tag sedan. Men inte när jag köpte henne. Det har tagit ett tag, och egentligen har vi bara lärt känna varandra. Jag låter henne gå och har anpassat mig till henne. Visar vägen på hennes villkor. Men jag vet inte. Det kan inte vara lätt alltid att köpa sig en häst som faktiskt är "klar". I alla fall kan jag känna att det blir en kamp med samvetet, framför allt i början.
   


  Kommentarer
  Emma

  Äh skit samma, lika värd det som någon annan. Om jag någonsin byter ut Nicke så kommer jag söka på läromästare på hästnet och köpa en häst som gått minst 150, spelar ingen roll hur gammal den är bara den lär mig och låter mig hoppa minst 120.

  2013-09-26 @ 17:22:36 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.