• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Citat att minnas

  Det är mycket jag är och även inte är. Men att skylla på hästen - det gör jag ALDRIG. Klart man kan skämta om något, men det är aldrig under inga som helst omständigheter hästens fel att ett resultat blev si eller så. Men sen kan hästen absolut vara bidragande faktor när det är positivt - inte sant? ;)
   
  Jag läste nyss ett citat från Jens Fredricson, som är så otroligt värt att repetera och sprida. Jag har läst det förr och kommer läsa det igen. Gör det du också!
   
  "Skyll aldrig på hästen – dess prestation är resultatet av ditt arbete. Antagligen hade du för bråttom igår, eller så red du ofokuserat i förrgår och därför gick det inte som du hade tänkt dig idag. Respekten för hästen uteblir i samma stund som vi lägger skulden på den för att vi själva gjort ett dåligt jobb.”
   


  Kommentarer
  Emma

  Såå sant, ser ut som att vi ska vänta ungefär lika länge på våran andra start på Söndag! Kull att starta så tidigt i 100 :(

  2013-09-19 @ 09:32:56 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.