• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ärenden och lite planering

  Idag har jag lite ärenden innan jag åker ut till hästarna. Bland annat ska jag åka till Granngården och köpa foder, och denna gång blir det både kraftfoder och havre. Eftersom Aleccis äter som en häst (höhö) så går det åt desto mer än när bara Pärla äter några deciliter havre. Visst, det är nyskördat och finns spannmål i samma byggnad som hästarna står i och även om den moderna havren mognar "jämnare" än den gjorde förr, så riskerar jag inte att de får i sig omogen havre, utan i alla fall denna gång väljer jag att köpa. Sedan kommer de få äta den från gården.
   
  Vad gäller ridning och motion, så tror jag hoppträningarna drar igång nästa vecka(?) efter ett litet uppehåll och för att inte komma i allt för mycket "otakt" så har jag inte planerat in någon direkt hoppning denna vecka. Däremot hoppas jag kunna ta några språng över småhindren i hagen och träna lydnad/lydnadshoppning. Men det förutsätter bra (torrt) väder några dagar efter varandra så att det är torrt i marken så de inte halkar.
   
  Annars är det alltså P&J som gäller på söndag, inomhus. Det är i stort sett bara det som är helt och håller spikat den här veckan. Resten tar vi som det kommer. Pärla går som vanligt, och jag tänker inte ta med henne på P&Jen och det är endast för att det blir så tight om tid och jag vill ge Aleccis schyssta förutsättningar och därför väljer jag att bara lägga fokus på henne.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.