• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Alive

  Hoppade med tanten igår och jag blir lite småirriterad på henne när hon inte vill gå av på de snälla avstånden jag ändå ger till henne, utan hon ska smyga intill, smyga intill och smyga intill. Det blir ju inte direkt mindre jobbigt för henne att hoppa då. I och med att hon har en del massa att lyfta så blir det tvärtom jobbigare för henne när hon vill gå av nära och hoppa mer "upp-ner" istället för att med lite avstånd kan hålla farten och rulla över. Men när hon får det som hon vill så är hon nöjd och gör det hon ska.
   
  Idag tog vi en lite lugnare tur med repgrimman och westernsadeln. Ner förbi grannbyn, över stora vägen, in på en grusväg, bort och längs med stora vägen, in mot några hus, över träbron och så en bit skritt i vettigt tempo på asfalt. Sen över stora vägen igen, genom byn och hemma. 1h 15 min och förvånansvärt svettig ändå. Det var en riktig livskvalitérunda. I varmt och skönt väder, och lagom framåt häst och mums. Big love.
   
  Red Aleccis ner mot byn och fram och tillbaka på en skogsgrusväg igår, sen tillbaka ner till byn igen, igår. Hon var pigg och väldigt på. Ville inte rida massa böjda spår och elände, men "var tvungen" att ta några varv på LP för att rida ner henne på jorden igen. Det höll i sig ett halvt varv runt flugebyrundan och sen var hon som vanligt igen -.- haha. Duracellkanin kan man säga. ;)
   
  Idag red vi samma sväng som jag tog med Pärla och hon var pigg, på och småtittig. Lite tråkig i munnen ibland och i slutet la hon sig i handen lite, litegrann. Hon gör sällan det, så det var därför jag la märke till det. Vi var ute i drygt en timme bara.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.