• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Älgflugorna attackerar

  Äntligen känns det som att jag är någorlunda i fas igen. Stallet är fixat, hästarna är ridna, tvätten snurrar, disken torkar och jag har slagit mig ner framför idol. Det är bara ett problem och det är att magen kurrar och jag orkar inte laga mat. Latmasken har talat och det är bara att lyda. Det får bli något lätt istället.
   
  Pärlas fokus var framåt, och hon svarade bra. Det kändes absolut som hon gillade att springa runt naken istället för arton kilo vinterpäls. Förutom framåt, red jag även ihop henne ibland för att checka av och hon var så himla finfinfinfinfin!
   
  Aleccis gick lite trevlig jogg i samtliga gångarter, var tanken. Hon var okej men spände till lite då och då. Försökte känna efter vad som hände med bogarna medan vi red, vart de var, vart de ville, hur hon drog nytta av dem osv. Försökte sedan mota och det gick sådär. Tog några varv på en volt på en äng och då var de på plats i båda varven - i galopp, i trav var det värre. Det är helt klart något jag måste jobba på, men innan dess måste jag lära mig hur jag ska göra.
   
  Finisarna!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.