• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Utehästar goes innehästar

  Idag (i natt) är jag hästplågare. Mina väldigt glada (och härdade!) utehästar är tvingade till att vara inne. Inga glada miner där inte, nejnej numera får jag kalla med ledsna.
   
  Red som sagt Aleccis idag och hon var riktigt trevlig i början. Men efter att vi hade galopperat var hon rätt tråkig. reagerade på varenda liten fågel (ändå red vi faktiskt till och med en hel del i skogen idag), men sen blev hon betydligt bättre igen. Vill ju ha henne mycket lugnare eller i alla fall mindre tittig och AVSLAPPNAD, men det är väl oftast för mycket begärt. Red som sagt i skogen och därefter två varv runt byn (lilla svängen). Det kändes som vi red länge då vi både höll skapligt tempo och red lite andra vändningar och kollade om det var öppet på ett ställe osv, men vi var ändå "bara" ute i en timma. Full med reflexer var vi i alla fall, mysigt på sätt och vis - nu i början. Snart tröttnar man. Det är likadant varje höst/vinter. :)
   
  Imorgon ringer klockan senast 05 (funderar på om det verkligen räcker?) och då styr jag bilen mot gården och börjar med att släppa ut mina grisar så de får ut och böka runt som de älskar så mycket i geggeriet i hagen. Lite längtar de nog även efter hösilagebalen (nej, jag svälter dem inte inomhus, men tvingar dem att äta "sallad" istället - det passar framför allt tanten mycket bättre än de andra godsakerna!). ;)
   
  Jag tänker inte bara öppna dörren och släppa ut dem, utan det ska även mockas tänkte jag då det är skönt att ha det gjort. För på eftermiddagen sedan så har jag fullt upp med att hinna äta och rida tantis innan det blir träning.
   
  Gillar bilden! Så fina, klara färger. Givetvis oredigerad då jag inte orkar (läs: kan) sådana avancerade saker.


  Kommentarer
  Cajsa

  Jätte fin header! :D

  Svar: Tack så mycket! :)
  vinna.blogg.se

  2013-10-28 @ 21:41:36 | URL: http://PONNYDIGGAREN.horseworld.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.