• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tisdag som inte bjuder på så mycket

  Jag var sjuk och stannade hemma igår, detsamma även idag. Sömn är kroppens bästa vän när det inte står rätt till. Tillsammans med frisk luft. Men istället har jag fått så mycket gjort här hemma! Diskade väl en sådär fem gånger igår och tvätten rullar för fullt idag. Det gäller att passa på - aldrig kan man vara ledig.
   
  I eftermiddag väntas ridning av Pärlahäst och därefter hoppträning med Aleccis. Jag har suttit och skrivit på ett fetinginlägg om tävlingarna vi har hoppat som ska publiceras i slutet av året och det har tagit sådan jävla tid! Och är dessutom inte klart än på ett tag. Är inte ens ifatt under "nutid" än. Hua. Men tack vare detta har jag kollat tillbaka i arkivet, kommit ihåg massa tävlingar och nu är jag taggad för bättre ridning på träningen idag. Det är dags att rida och inte bara åka, men jag är så dålig på att verkligen göra något där uppe och istället är det så lätt att bli passiv.
   
  Förutom det har jag givetvis tagit det lugnt. Annars jublar ju inte kroppen direkt. Matlagning och vika tvätt är vad jag har kvar att göra, och det känns som att jag är någorlunda i fas igen. Det hade dock inte gjort något om dammsugaren hann rastas, men det orkar jag inte.
   
   


  Kommentarer
  Anonym

  Hejsan.. Håller din far fortfarande på med korna? Säljer han möjligtvis ensilage på storbal?

  2013-10-15 @ 16:50:12


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.