• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tips för att andas

  Jag vill säga att det är vanligt att många ryttare inte andas under tiden de rider, framför allt inte under tiden man exempelvis hoppar en bana. Detta är givetvis inte bra. Men nyligen läste jag ett tips en tränare hade givit för att man ska kunna andas.
   
  Det var att man skulle sjunga sin favoritlåt. På träning hade det gått bättre med andningen för ryttaren som fått tipset och tränaren ville att denne även skulle sjunga på tävling - men tyst.
   
  Då tänkte jag att det inte blir så himla lätt för mig att sjunga denna låt, som är en av mina absoluta favoritlåtar, haha!
   


  Kommentarer
  lisse

  Hej!
  Mitt namn är Felicia Götze och är 18 år gammal. Jag går mitt sista år i gymnasiet och har ett sista stort arbete som kallas just "gymnasiearbetet". Mitt arbete kommer att handla om "Natural Horsemanship VS Traditionell Hästhantering" och min uppgift är att jämföra dessa 2 med varandra, och det är där du kommer med in i bilden.
  För att kunna jämföra dessa 2 måste jag såklart ha olika personer som vill vara med och svara på min frågeställning, det är 13 st frågor sammanlagt.
  Min fråga till dig är då om du skulle vilja svara på dessa 13 frågor? Du kommer självklart få slutresultatet skickat till dig om du vill delta och du är absolut anonym om du så önskar!
  / Felicia

  Du får gärna kommentera din mejl på min blogg så att vi kan prata vidare där om du är intresserad!

  2013-10-21 @ 18:15:52 | URL: http://lissegotze.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.