• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Teoridag väntar

  När vi regelbundet hade teoridagar så var vi (pratar för hela klassen nu) så trötta så att vi hade kunnat avlida. Men nu var det länge sedan vi satt i skolbänken, utan istället har vi bara varit ute och kört/grejat praktiskt. Därför känns det faktiskt helt okej med en teoridag. Men jag ångrar mig väl samma sekund som jag landar på stolen med böckerna framför. Det är segt ibland, ja.
   
  Men efteråt blir det ridning av Pärlahäst och därefter hoppträning. Det blir första inomhus och det känns inte som några problem. Problemet är snarare att jag behöver sätta mer tryck i henne istället för att plocka bort galoppen. Men jag hoppas det kommer lite av sig självt efter ett tag.
   
  Det går lite småtrögt just nu vad gäller bloggandet, och det är på grund av min tidsbrist. Det blir bättre i slutet av veckan sedan. I vanliga fall försöker jag slänga upp lite tidsinställda men det tar sin lilla tid att få klart sådant, och inte ens det har jag hunnit. Inte för att det finns så mycket att säga just nu kanske...
   
  Förresten så såg jag att anmälan har öppnat till Jönköping andra helgen i november. Först stod det att de skulle ha 115, men nu när proppen kom ut så hade de tydligen ändrat sig, för där var ingen 115. Synd, då jag gärna hade hoppat det där, då de har mycket mer utrymme än Vetlanda. Istället blir det bara 100 och 110. Men det blir fortfarande 115 i VRF om det känns bra och då blir det även första och sista starten på den höjden för detta år. Nästa år är tanken att det blir fler starter i både 115 och förhoppningsvis även 120.
   
  Det var lätt en av mina bästa dagar typ någonsin (på hela livet), haha!


  Kommentarer
  Emma

  Åh, det tycker jag med var synd! :(

  2013-10-08 @ 15:50:59 | URL: http://xoffbeat.blogg.se/
  Friskey

  sv: haha ja jag räknade också den som ny och om jag inte hade fått köpa den billigt av pappa så hade jag absolut inte haft råd med en sån ny då. Men himla trist att den har börjat rosta så mycket då det annars är en kanonbil! Men den har börjat rosta i hjulhusen och det är typ de svåraste stället att laga på tydligen :/
  Den här bilen kommer också bli jobbig att byta ut då det har varit den jag har varit mest nöjd med.. Även om jag var himla nöjd med en gammal golf som var hur bensinsnål som helst. Kunde åka en hel månad på en tank och då åker jag i princip varje dag..

  Svar: Oj, haha, du körde du inte mycket på en månad! :P
  Nu har min börjar ge upp ännu mer :( Han läcker som ett vattenfall från vattenpumpen så jag har med två 10l dunkar vatten och fyller på med jämna mellanrum, och dessa mellanrum är OFTA. Haha, min lilla älsklingsbiiil :(
  vinna.blogg.se

  2013-10-08 @ 19:15:54 | URL: http://friskey.horseworld.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.