• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tävlingsdags!

  Idag drar vi till Tranås för tävling; klasserna vi startar är 100 och 105 cm, båda bedömning två faser. Det finns på equipe för direkt resultat (prel. startnr 11 samt 23). Jag håller tummarna att det är utetävlingar (står att de är inne vid vinterväder, men det är ju inte vinterväder, right?) för är de inomhus så är det ännu mindre utrymme än i VRF. Men det blir nog bra.
   
  Kräver bra ridning idag, och förhoppningsvis mindre fult än vanligt. Finns ingen dokumentation att förvänta mer än text, tyvärr.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.