• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Taggaaad!

  Jag är så sjukt taggad inför november! Det kommer bli så himla roligt med tre tävlingar som jag alla ser fram emot. Först ett meeting på hemmaklubben där vi förhoppningsvis startar en klass om dagen, helgen därefter åker vi till Jönköping för att starta två klasser och därefter är det en fri helg. Men helgen efter det är det klubbmästerskap och det är första gången jag startar storhäst på klubbmästerskapet så det ska bli riktigt SKTKUL faktiskt! Är så himla taggad! Synd (men nyttigt för kroppen) att det bara är en tävling nu i oktober, i alla fall en lokal, men det kommer ändå väldigt lägligt med tanke på att jag har krävt rätt mycket av Aleccis nu det senaste. Men hon har gått så himla bra! Även om det inte är vackert så har det hänt så himla mycket bara i september.
   
  Jag är så himla glad över min bruna, glada häst! :D
   
   
  Bilder från dagen jag hämtade hem henne. Inte så glad häst direkt ;)
   
     Kommentarer
  AmandaB

  SV; okej :D allt bra med dig idag?

  MVH AmandaB

  2013-10-04 @ 23:17:25 | URL: http://amandablomkvist.horseworld.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.